Foreningsåret 2020

DET ER FÆLLESSKABET, DER GØR VORES OMRÅDE STÆRKT!

Derfor håber vi, du vil være medlem af Kvanløse Sogns Beboerforening i 2020
Det koster kun 150,00 kr. pr. husstand.  Du kan indbetale kontingentet på tre måder:
- På konto i Danske Bank: Reg.nr. 4398 kontonr. 35 62 56 57 87.
- Hos Ragnhild’s på Ringstedvej 208, Kvanløse
- Via MobilePay til 18646.
Husk i alle tilfælde at notere navn og/eller adresse ved indbetaling
.

Er du/I for nylig flyttet til området? >> Se vores velkomstfolder.
 

ADVENTSARRANGEMENTET ER AFLYST, MEN JUL BLIVER DET ALLIGEVEL!

Grundet de nye forsamlingsrestriktioner i forhold til COVID-19 er vi desværre nødsaget til at aflyse vores og menighedsrådets årlige adventsarrangement.

Der vil stadig blive opsat et juletræ på kirkens parkeringsplads. Juletræet tændes 1. søndag i advent uden tilskuere grundet forsamlingsforbud.

I stedet vil der foregå forskellige andre tiltag i løbet af november og december, så vi kan være sammen, hver for sig.

Følg med her på vores hjemmeside, på Facebook samt i vores november-folder. Vi skal nok sørge for, at vi kommer til at hygge os!

>> Du læse mere i denne information omdelt til alle husstande 14.-15.11 2020


PÅVIRKET AF CORONA-SITUATIONEN? MÅSKE KAN VI HJÆLPE.

Det er fællesskabet, der gør sognet stærkt. Derfor er det også naturligt for os, at vi nu melder ud til alle sognets beboere - medlemmer som ikke-medlemmer - at hvis du er kommet i klemme pga. Corona-situationen og ikke har andre til at hjælpe, så vil vi gerne prøve at give en hjælpende hånd. Det kan være indkøb eller noget andet. Har du behov for fællesskabets hjælp, så kontakt i første omgang vores formand Jens på 20 10 87 55. Pas godt på hinanden derude - og særligt vores ældre og andre udsatte borgere.

FESTLIG FEBRUAR

Inden Corona lukkede alting ned, havde vi i februar flere kåringer. Jens blev æresmedlem ved generalforsamlingen 7.2, og Sofia, Emily, Viggo, David og Mikkel blev kattekonger og -dronninger, da vi holdt fastelavn 23.2.

 

Jens E. Jørgensen modtager diplom som bevis for æresmedlemskabet

 

Årest kattekonger og -dronninger i Kvanløse

JUBILÆUMSÅRET SLUTTEDE MED MANER

130 glade mennesker - unge som gamle - var med til at runde vores jubilæumsår af med maner, da vi søndag 1.12 havde vores adventarrangement. Byens flotte træ blev tændt og vil nu sprede lys i den mørke tid, indtil dagene igen bliver længere. Og som det ses af billedet, var der i den grad fyldt op, da der blev spillet banko om 25 velnærende ænder.

ET PAR BILLEDER FRA JUBILÆUMSFESTEN 8.6 2019

Folkekære Jens E. Jørgensen blev indstillet som æresmedlem af den øvrige bestyrelse:Jens Jørgensen indstillet som æresmedlem

Over 100 mennesker var mødt op til jubilæumsfesten og dyrkede vores stærke fællesskab:Sammenholdet er stærkt i Kvanløse Sogn

Se flere billeder fra festen på vores Facebook-side.

 

VI ER OGSÅ PÅ FACEBOOK - ENDDA FLERE STEDER

Husk også at du kan følge os på Facebook. Siden bruges mest til information.
Direkte dialog beboere imellem i gruppen 'Fællesskab for beboere i Kvanløse Sogn'.


NYE IDÉER ER ALTID VELKOMNE

Har du et godt forslag til fællesskab, aktivitet, udlejning eller andet, så This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Vi glæder os til at høre fra jer.

Benyt endelig området bag kirken til en gang petanque, boldspil, tur, madpakkespisning, mv. Mandag eftermiddag vil petanque-banerne være beslaglagt af faste spillere.

Additional information