Vi holder generalforsamling fredag den 10. februar. Som du ved, er vi en aktiv forening, der afholder mange arrangementer i løbet af året til gavn for både små og voksne sjæle.

Vi må dog også sande, at vi nu er en bestyrelse, som kun rummer personer, der alle har fuldtidsarbejde. Derfor har vi endnu mere end før brug for at deles om arbejdet. Heldigvis har vi en masse frivillige personer, der hjælper godt til ved arrangementer.

Vi mangler aktuelt 1 kasserer til pengekassen og 1 webmaster til hjemmesiden (WordPress).

Vi mødes 4+ gange om året til bestyrelsesmøder af ca. 2,5 times varighed. Desuden deltager man i og hjælper til ved de arrangementer, som det er muligt og som man har interesse for.

Kunne du tænke dig at høre mere om bestyrelsesarbejdet? Eller er du allerede interesseret i at blive en del af vores dejlige bestyrelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt René på 4019 7550, hvis du vil høre mere om kassererposten og Stig på 2043 7910, hvis du er nysgerrig på webmasterrollen.

Vi glæder os til at høre fra dig!