25 juleænder og 50 sidegevinster på højkant

Det er godt at være medlem af beboerforeningen. Det ved alle. Men i weekenden 5.-6. december er der ekstra god grund til at glædes. Her modtager alle medlemshusstande nemlig hver ét lod i den store julekonkurrence om 25 fuldfede juleænder og ikke mindre end 50 sidegevinster. Hvis du er rigtig heldig, kan du altså ‘risikere’ at vinde både 1 juleand og 2 sidegevinster.

Se om du vandt på tirsdag 8. december
Spændingen bliver hurtigt udløst. Vi trækker nemlig hurtigt lod og offentliggør vindernumrene på tirsdag. Både på Facebook, på hjemmesiden og ved ophængning af en seddel inde i butikken hos Ragnhild’s, Ringstedvej 208. Det er også sidstnævnte sted, at gevinsterne skal hentes. Sidste frist for afhentning er 14. december.

25 juleænder er på spil blandt medlemmerne