Vi bor lige i smørhullet!

Når man bor i Kvanløse-området, bor man lige i et smørhul. Med en placering i ‘De Sjællandske Alper’ har vi storslået natur lige uden for døren med fx Maglesø og Brorfelde Skov. Vi er heller ikke langt fra Holbæk – kun 8 km fra Kvanløse Kirke.

Vi ligger også centralt på Sjælland rent trafikalt. I bil er der hurtige forbindelse til alle fire verdenshjørner: Kalundborg-motorvejen fører dig hurtigt i retning af både København, Roskilde og Kalundborg, mens Ringstedvej (rute 57) fører til købstæder som Holbæk, Ringsted og Sorø inden for en halv times kørsel. Bus 420 kører også lige forbi og stopper i både Kvanløse, Igelsø og Brorfelde.

Der er ingen skole i Kvanløse, men i Sdr. Jernløse (under 2 km fra Kvanløse) ligger en lilleskole (med separat skolesti fra Kvanløse og fra børnehaveklasse t.o.m. 7. klasse – ialt ca. 120 elever. I august 2023 oprettes en 8. klasse, og i 2025 en 9. klasse), mens Skovvejens Skole i Nr. Jernløse (godt 3 km fra Kvanløse) er den lokale folkeskole med godt 500 elever t.o.m. 9. klasse.

I Kvanløse har vi både en golfklub (MidtGolf) med tilhørende café og fitness-område, en meget populær smørrebrødsforretning m.m. (Ragnhild’s) samt Nordens største krukkeland (Farmshop Enggaarden). I Igelsø er der bl.a. autoværksted (Møllegårdens Auto & Maskinservice). I Brorfelde finder du det landskendte observatorium. Der blev lagt fibernet i området for 2-3 år siden.

Hvis du klikker på ‘Nyttige links’ oppe i menuen (eller her), kan du se alle de ting, der er mulighed for ude hos os.