Støt en lokal – han støtter os!

Et utraditionelt samarbejde har set dagens lys. Vores mangeårige medlem Niels Nordgaard stiller op til repræsentantskabet i TryghedsGruppen (der bl.a. står bag TrygFonden) og har spurgt, om vi vil hjælpe med at få det budskab ud til andre borgere i Holbæk Kommune.

Så nu har vi lavet en aftale om, at vi hjælper med at husstandsomdele hans folder i forskellige dele af Holbæk Kommune. Som tak donerer Niels 0,75 kr. pr. omdelt folder, som vi i beboerforeningen kan bruge målrettet til aktiviteter for børn og unge, når det igen er muligt. Og bagefter giver han det samme beløb til Børnecancerfonden.” Så 100 omdelte foldere er altså 75 kr. til børn og unge-aktiviteter i Kvanløse og omegn (fx en ballonklovn, næste gang vi kan holde fastelavn) og 75 kr. til Børnecancerfonden.

Tre gode sager på én gang

”Det er en win-win situation.”, udtaler næstformand René Lindeblad, der også er formand for vores aktivitetsudvalg og fortsætter: ”Vi får mulighed for at støtte en lokal borger, og samtidig er vi med til at samle penge ind til aktiviteter, der bredt støtter børnefamilier. Det finder vi yderst sympatisk.”.

Vil du give en hjælpende hånd med?

Hvis du kunne tænke dig at bruge lidt tid på den gode sag – I kan jo fx lave det som en hyggelig familieaktivitet her i Corona-tiden – så kontakt vores sekretær Stig Andersen på 2043 7910. Så kan I aftale nærmere om tid, sted og det antal foldere, du kan overskue at omdele. Og alt foregår selvfølgelig Corona-sikkert. Vi håber, I vil være med til at støtte op. Du må meget gerne sige dette videre i dit eget netværk.

PS. Er du kunde i Tryg eller Alka, er det også muligt at stemme på Niels fra på mandag 25.1 og indtil fredag 12.2.