Først var der to petanquebaner. Så kom der et telt, og nu har vi udvidet med to fodboldmål – sponsoreret af kommunens frivillighedspulje.

Ja, vores aktivitetsområde bag kirken (via indkørslen til Ringstedvej 199) rummer flere og flere muligheder for både store og små, unge som gamle.

For at fejre det har vi planlagt et familiearrangement 18. september kl. 14.00. Der vil være flere konkurrencer, og det vil ikke kun handle om fodbold. Mere info kommer senere på hjemmesiden, på Facebook og i de foldere, vi kommer i din postkasse.

Men allerede i dag er både børn og voksne velkomne til at gå ned og sparke på mål eller spille en lille kamp (banen bliver større, når underlaget er til at flytte det ene mål tættere på hækken). Pas godt på tingene. Det er vores allesammens.

God fornøjelse!

Fodboldmål på Kvanløse Aktivitetsområde