25 juleænder, 50 sidegevinster og godteposer på højkant

Det er godt at være medlem af beboerforeningen. Det ved alle. Men i weekenden 11.-12. december er der ekstra god grund til at glædes. Her modtager alle medlemshusstande nemlig hver ét lod i den store julekonkurrence om 25 fuldfede juleænder og ikke mindre end 50 sidegevinster. Hvis du er rigtig heldig, kan du altså ‘risikere’ at vinde både 1 juleand og 2 sidegevinster.

Se om du vandt på tirsdag 14. december
Spændingen bliver hurtigt udløst. Vi trækker nemlig hurtigt lod og offentliggør vindernumrene på tirsdag kl. 19. Både på Facebook, på hjemmesiden og ved ophængning af en seddel inde i butikken hos Ragnhild’s, Ringstedvej 208. Det er også sidstnævnte sted, at gevinsterne skal hentes. Sidste frist for afhentning er 20. december.

Børnene bliver heller ikke snydt
Også i år kigger julemanden forbi. Trods stor travlhed har han fundet plads i sin kalender lørdag formiddag 18. december. Han lover at have flotte godteposer til alle børn (t.o.m. 14 år). Bestil godteposer via vores Facebook-sider, SMS (20108755 / 40197550), e-mail renelindeblad1@gmail.com / jens@kvanlose.dk senest 15. december.

25 juleænder er på spil blandt medlemmerne
Julemanden var rundt med godteposer i Kvanløse og omegn i weekenden 5.-6.12 2020