Som tidligere omtalt på hjemmesiden har vi hjulpet vores medlem Niels Nordgaard i forbindelse med, at han stiller op til repræsentantskabet i TryghedsGruppen. Bl.a. vores indsat har betydet, at Niels er blevet valgt med 740 personlige stemmer.

Tidligere har vi modtaget denne besked fra Niels:

Kære Kvanløse Sogns Beboerforening

Tak for den store opbakning, som jeg har mødt fra foreningen og mange af dens medlemmer, som har fordelt foldere i et utal af postkasser i og uden for Kvanløse Sogn. Jeg er helt overvældet over den kæmpe indsats og det resultat, som er kommet ud af vores samarbejde.

Helt konkret betyder jeres indsats, at Kvanløse Sogns Beboerforening modtager kr. 3.500,- til glæde for aktiviteter for børn, unge og familier i sognet. Samtidig betyder jeres store indsats, at Børnecancerfonden har modtaget en donation på kr. 7.500,- hvoraf de 3.500,- alene kan tilskrives den store indsats, som Kvanløse Sogns Beboerforening har stået for.

I denne sammenhæng vil jeg gerne udtrykke en særlig tak til jer, som jeg har kendskab til har deltaget i omdelingen af foldere uden småligt hensyn til kulde og forfrosne hænder:

 • Jens E. Jørgensen
 • René Lindeblad
 • Stig Andersen
 • Trine Skude Benjaminsen
 • Lis Mensing
 • Ida Lindeblad
 • Mads Lindeblad
 • Gurli Nielsen (Holbæk)
 • Keld Saxtoft (Regstrup)
 • Annette Saxtoft (Regstrup)
 • Laila Madsen
 • Julia L. Bendiksen
 • Dorte Petersen
 • Johnny Ejvang Gotfredsen (Holbæk)
 • Kim Andreasen (Søstrup)
 • Lejf Simonsen
 • Peter Lund Thomsen

Med tak for jeres helt enestående indsats.

4. februar 2021 Niels Nordgaard

Niels Nordgaard