Lørdag 17. april deltog vi i DN’s landsdækkende affaldsindsamling. Vi havde en rigtig god dag. Der deltog 20 beboere i alle alder, som det også fremgår af billedet. Da vi glædeligvis var flere, end vi plejer, fik vi også taget nogle af de mindre sideveje til Ringstedvej.

16 sække

Mange mærkelig ting bliver smidt ud, det er utroligt hvad vi fandt. Fx brædder, plastic, metaller, flamingo, flasker og dåser m.m. I alt fyldte vi 16 sorte plasticsække, som vil blive hentet mandag efter aftale med kommunen.

Stemningen var rigtig god, og alle gik til sagen med godt humør. Da vi var færdige, fik vi besøg af Anita fra Ragnhild’s, der havde forplejning med til de flittige affaldsindsamlere.

Næste arrangement

Vores næste arrangement bliver gåturen ad de gamle stier lørdag 1. maj kl. 14.00 med Havremarken 32 som mødested. Her er tilmelding ikke nødvendig.

Affaldsindsamling