Normalt plejer varme ikke at være et problem, når vi afholder generalforsamling. For det er sædvanligvis i februar måned. Men det sidste års tid har intet været normalt, og derfor blev årets generalforsamling afholdt i en stegende varm gymnastiksal på Concura fredag 18.6.

Der var flere, der døjede under varmen, og måske derfor var det også klaret på tre kvarter.

I 2020 havde vi et overskud på 11.077 kr. De vil blive investeret i aktiviteter til gavn for alle – ikke mindst vores børn og unge. I den forbindelse er der blevet indkøbt to fodboldmål, der vil blive opsat nede ved patanqueanlægget bag kirken.

Jens Jørgensen og Stig Andersen blev genvalgt til bestyrelsen for 2 år. Jens bebudede, at det var hans sidste 2 års-periode. Sara Paarup blev genvalgt som suppleant for 2 år, mens Kristina Agerbæk fra Krydset kom ind som ny suppleant for 2 år, så bestyrelsesarbejdet igen består af 5+5 personer.

Maden var anderledes i år. For at passe på Corona var det trekantssandwich, og der var rigeligt, så ingen gik sultne derfra.

Formandens beretning: