Program for Sct. Hans Aften

Vi nærmer os midsommeren, og i sognet har vi den gode tradition, at det skal fejres. Vi holder Sct. Hans aften onsdag den 23. juni på Midtsjællands Golf, Ringstedvej 196, Kvanløse.

Kl. 19.00 er der spisning. Her bliver der serveret kylling med kartofter, sovs og diverse salater. Pris pr. kuvert for medlemmer 60 kr. Spisning er kun for medlemmer og kræver tilmelding senest fredag 18. juni hos Ragnhild’s, Ringstedvej 208.

Kl. 20.00 Sct. Hans-talen holdes af Uddannelseskoordinator Anne Møller Ronex og emnet er: Midsommer-glæder. Som datter af smeden i Igelsø er hun født og opvokset i sognet. Efter talen serveres der kaffe/the med kager.

Kl. 21.00 tændes det store og flotte bål, og Jernløse Hornorkester vil give mid-sommerstemningen en ekstra facet.

Vi beklager meget, men på grund af den situation vi stadig befinder os i, kan vi kun tilbyde 50 medlemmer at deltage i spisningen (for at overholde afstandskrav), men alle er meget velkomne til bålet kl. 21.00.

Sankt Hans 23.6 2021