Vores formand og æresmedlem Jens E. Jørgensen er en ener. Vel at mærke en ener, der altid sætter fællesskabet foran sin egen person. Det er ufatteligt, hvad han har ydet af stort og småt i de 36 år, han har stået i spidsen for vores forening. For denne indsats var Jens indstillet til årets ‘Hverdagsmester’, da Holbæk Kommune torsdag 24. marts hyldede årets idrætsmestre og tre lokale ildsjæle.

Som den eneste fra foreningslivet uden for idrætten blev Jens kåret. Intet kunne være mere fortjent. Der blev på storskærm vist en video (gengivet på denne side) med omtale af, hvorfor Kvanløse og omegn er et godt sted at bo.

Vi har også lavet vores egen optagelse af hyldesten på scenen, hvor Jens ikke var sen til at tage initiativet. Klik her for at se den på vores Facebook-side. Husk at slå mikrofonen til i nederste højre hjørne af videoen.