Så er det igen tid til at kombinere flere gode ting på én gang: Få frisk luft, få en snak og forskøn området. Sidste år var vi ca. 20 personer i alle aldre.

Vi starter kl. 10.00 på parkeringspladsen overfor Kvanløse Kirke (grunden hedder vist Ringstedvej 188). Vi går i grupper a 2 personer, og foreningen har alt, hvad du/I skal bruge af sække m.m. Husk dog gerne selv et par havehandsker og fornuftigt fodtøj. Til sidst nyder vi en forfriskning på foreningens regning, når vi slutter ved 12-tiden samme sted.

Tilmelding ikke nødvendig.

Skal vi samle endnu mere affald i fremtiden?

Da vi 11. februar og 27. februar omdelte sedlen med ‘Fællesskab – det er noget, vi skaber sammen‘ var der rigtig mange, der krydsede af, at de er interesseret i at være med til at arrangere affaldsindsamlingen. Så måske er der basis for, at vi gør det flere gange om året? Det må tiden – og de frivilliges holdninger – vise. Nu vil foreningen i hvert fald indkalde de pågældende til et møde, hvor vi i fællesskab kan planlægge det.