En epoke i beboerforeningens historie er slut. 24. maj så vores kære formand og æresmedlem Jens E. Jørgensen sig pga. sygdom nødsaget til at stoppe i bestyrelsen efter 36 år som formand. Det er en formidabel præstation og arbejdsindsats, der hermed slutter. Det er svært at finde ord for det.

Allerede tilbage på generalforsamlingen i 2021 bekendtgjorte Jens, at nu gik han ind i sin sidste periode som formand, så helt uforberedte er vi ikke på, at det nu er en ny generation, der skal bære beboerforeningen videre i Jens’ ånd med fokus på samarbejde og fællesskab.

Jens har brugt i titusindvis af timer til gavn for beboerne, foreningen og området som helhed. Hvem har ikke set Jens i aktion i sin karakteristiske bil både tidligt og silde. Altid på vej for at gøre gavn og gøre en forskel for andre. Uden Jens havde vi ikke haft det stærke sammenhold i Kvanløse og omegn, der i dag er tilfældet. Uden Jens’ energiske indsats i 2017-18 havde vi nok heller ikke længere haft en velfungerende genbrugsplads i Virkelyst.

Kronen på Jens’ værk kom tidligere i maj, da han fik besked fra Holbæk Kommune om, at det nu endelig var lykkedes dem at købe ‘ruinen’ på Ringstedvej 192, så den kan blive revet ned og den 3.500 kvm store grund kan genopstå som et grønt område med aktivitetsmuligheder for både store og små, så fællesskabet også kan dyrkes der. Inden da var Jens i marts blevet hyldet som ‘Hverdagsmester’ af Holbæk Kommune. Du kan se video fra selve den prisoverrækkelse ved at klikke her (åbner i nyt vindue).

Det er endnu ikke planlagt, hvordan vi markerer Jens’ afgang, men vi tænker, at der er mange, der gerne vil sige Jens tak for alt det, han har gjort til gavn og glæde for mange, mange mennesker.

Jens som vi kender ham. Altid på benene til gavn for andre og området som helhed. Nu har han sat kronen på sit værk: At det nu lykkes at få revet Ringstedvej 192 ned efter mange års kamp. Uden Jens’ utrættelige indsats var det næppe sket.