Det er med meget stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at vores kære ven, mangeårige formand, æresmedlem, inspirator og midtpunkt Jens E. Jørgensen tidligt på årets længste dag tirsdag 21. juni stille er sovet ind omgivet af sine kære. Vores tanker går i denne svære stund til hans familie – ikke mindst Lis der har været en meget stor støtte for Jens i den sidste svære tid.
Begravelsen finder sted fredag 1. juli kl. 11.00 fra Kvanløse Kirke med efterfølgende mindesamvær i Vommevad Forsamlingshus fra kl. 12.00.
Det er ikke muligt med ord at beskrive, hvad Jens med sit altid positive sind, enorme flid og uegennyttige hjælpsomhed har betydet for foreningen, alle de mennesker han mødte på sin vej og det lokalsamfund, han var en så levende del af. Jens var ganske enkelt en ener.
Vi vil i første omgang mindes Jens med ét minuts stilhed på torsdag 23. juni, når vi holder Sankthansaften på MidtGolf.
Æret være dit minde. Du vil aldrig blive glemt.

Jens E. Jørgensen, formand for Kvanløse Sogns Beboerforening